Zo maken wij de mooiste tuinen

Het ontwerp

Een mooie tuin aanleggen doe je niet zonder een goed plan. Je bouwt ook geen huis, zonder ontwerp toch? We bespreken jouw wensen en vertalen deze naar een tuinontwerp dat precies is afgestemd op jouw groene ruimte. We houden rekening met de oppervlakte, zonligging en de stijl die jij graag wilt terugzien. Maar vooral: wat doe jij het liefste in je tuin? Barbecueën met vrienden, luieren in de hangmat, spelen met de (klein)kinderen? We creëren een ontwerp voor een tuin waarin jij je thuis voelt en natuurlijk kunt genieten.

De aanleg van je tuin

We beginnen met het verwezenlijken van het tuinontwerp en zorgen voor de aanleg van je tuin met een gestructureerde aanpak. Van grondwerk tot bestrating en de beplanting. Je vindt bij ons de kennis, ervaring en machines om de aanleg van jouw tuin volledig te ontzorgen.

Aandacht voor groen

We willen natuurlijk dat je van je tuin kunt blijven genieten. Daarom verzorgen we ook het onderhoud van jouw tuin, zodat deze net zo mooi blijft als bij oplevering. Onze hoveniers komen daarvoor zo vaak langs als jij nodig vindt. Dat is natuurlijk genieten!

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?