In het ontwerp creëren we de juiste balans

Tuinontwerp

Meer groen in je tuin? Of een mooie patio waar je lekker kunt ontspannen na een lange werkdag? Misschien wat meer ruimte om te spelen voor je (klein)kinderen? Jij hebt tuinwensen en die realiseren wij. Samen met jou ontwerpen we een mooie tuin die voldoet aan jouw wensen binnen een breed werkgebied. Met aandacht voor groen en natuur. Want natuurlijk genieten doe je in een tuin waarin groen en duurzame materialen in harmonie zijn.

Mooi én functioneel

Natuurlijk wil je een mooie tuin. Maar je wil ook elke dag zo lang mogelijk genieten van de zon op je terras. En de ruimte hebben voor een buitenkeuken. Of een gazon, zodat de hond lekker kan rondrennen. Daarom laat je jouw tuin ontwerpen door onze hoveniers. Wij zorgen dat jouw tuin mooi, maar bovenal functioneel is. We houden rekening met alle omstandigheden zoals het type grond, het tuinoppervlak en de stand van de zon gedurende de dag. En maken een tuinontwerp dat bij jouw wensen past.

Offerte aanvragen

Om een offerte te kunnen maken voor de aanleg van jouw tuin, maken we eerst een ontwerp. Zo ontstaat een goed beeld van jouw wensen, keuzes en de mogelijkheden. We komen bij je langs om je tuin te bekijken en zorgvuldig op te meten. We bespreken je wensen, ideeën en geven advies. Vervolgens maken we een plattegrond op schaal en gaan aan de slag met het ontwerp van je tuin.

Een goed ontwerp vraagt aandacht en energie.
Daarom berekenen wij ontwerpkosten voor het maken van een tuinontwerp. Deze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de oppervlakte van je tuin.

Je kunt bij ons ook terecht voor

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?