Tuinontwerp
in Zeeland

Jouw tuinontwerp

Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je je tuin helemaal (op)nieuw aanleggen en die mooie vijver of dat fijne terras in de avondzon realiseren? Otte Hoveniers verzorgt jouw tuinontwerp in Zeeland. Samen komen we tot een tuinontwerp in jouw stijl. Daarna zorgen wij voor de juiste materialen én de aanleg. Dat betekent natuurlijk genieten van een mooie tuin.

Tuinontwerp in Zeeland
bedrijven en particulieren

Vanuit onze thuisbasis in Oosterland op Schouwen-Duiveland, maken we tuinontwerpen voor mooie tuinen in heel Zeeland. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Bijvoorbeeld de basisschool waar we een ruim, groen schoolplein en moestuintjes hebben aangelegd en het kinderdagverblijf waar de kinderen nu in een groene omgeving kunnen spelen. Wij maken een tuinontwerp op maat voor iedereen in Zeeland. Met als resultaat een groene ruimte die past bij de klant.

Professioneel tuinontwerp

Om een mooie tuin aan te kunnen leggen kun je niet zonder een goed plan. Voor de tuinaanleg maken we een gedetailleerd tuinontwerp. In dit ontwerp staan jouw wensen voorop: waar geniet jij van in jouw tuin? We brengen onder andere de schutting, bestrating en het groen op schaal in kaart. En natuurlijk denken we ook aan omgevingsfactoren als de stand van de zon en de grondsoort in je tuin. Samen komen we tot een mooi ontwerp voor jouw tuin in Zeeland. Een tuin waarin je je thuis voelt.

Jouw tuin in Zeeland

Otte Hoveniers heeft alle kennis en ervaring in huis om jouw tuinontwerp in Zeeland te realiseren. Naast het tuinontwerp voeren we ook graag de tuinaanleg uit. We bestellen het materiaal en groen en verwerken het meteen in je nieuwe tuin. Zo verzorgen we ook het maken van houten pergola’s of moestuintjes. We maken een levensbestendige tuin waarin je optimaal kunt genieten. Heb je hulp nodig om jouw mooie tuin mooi te houden? Bij tuinonderhoud in Zeeland helpen we je graag.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?