Tuinrenovatie Zeeland

Genieten van je tuin

Wil jij ook zo’n sfeervolle overkapping of een buitenkeuken in je tuin? Of hebben de kinderen echt meer ruimte nodig om te spelen? Dan is het tijd voor tuinrenovatie. Otte Hoveniers realiseert jouw tuinwensen bij tuinrenovatie in Zeeland.

Helemaal op de schop?

Met tuinrenovaties nemen we meestal de hele tuin onder handen. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en je jouw tuinwensen wil realiseren in je nieuwe tuin. Of als je tuin zó overwoekerd is dat er geen beginnen meer aan is. Op basis van jouw specifieke wensen maken we een tuinontwerp en we zorgen ervoor dat de tuin netjes en volgens plan wordt aangelegd.

Tuin veranderen

Het kan ook zijn dat je je tuin gedeeltelijk opnieuw wilt laten aanleggen. Ben je helemaal klaar met het gazon en heb je liever bestrating en borders vol bloemen? Of moet die ene grote boom eruit om plaats te maken voor een fijn terras met pergola voor extra schaduw? Wij verzorgen jouw tuinrenovatie in Zeeland.

Tuinrenovatie in Zeeland compleet verzorgd

Tijdens een tuinrenovatie werken we van ontwerp naar aanleg, en alles wat daarbij komt kijken. Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor ons ontwerp en advies. Met kennis van materialen, planten, struiken en bomen geven we jouw tuin mooi vorm en bespreken we de mogelijkheden en keuzes die je hebt. Als we samen tot een mooi tuinontwerp zijn gekomen, zorgen wij ervoor dat de benodigde materialen besteld worden. De bestaande tuin nemen we onder handen om jouw tuin helemaal naar wens in te richten. Het resultaat: natuurlijk genieten!

Mooi blijven

Na de tuinrenovatie wil je natuurlijk blijven genieten van je tuin. Als je er tijd voor hebt en in het bezit bent van groene vingers, kun je met ons advies lekker zelf aan de slag gaan. Maar je kunt het ook aan ons overlaten. Dan verzorgen wij het tuinonderhoud. Zodat je tuin net zo mooi blijft als bij oplevering en elk voorjaar volop in bloei staat.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?