Waarom
Otte Hoveniers

Kennis & ervaring

Al meer dan 13 jaar maken we hele mooie tuinen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Oprichter Peter Otte is zelf al sinds 1991 werkzaam in het groen en heeft in zijn bedrijf Otte Hoveniers een team van vakmensen verzameld. Je kunt jouw tuin dus gerust overlaten aan onze hoveniers. We beschikken over de kennis en ervaring om jouw tuin te ontwerpen, aan te leggen én te onderhouden.

Onze thuisbasis is Oosterland. We maken mooie tuinen voor klanten op Schouwen-Duiveland en in de omliggende regio’s. Bijvoorbeeld op Goeree-Overflakkee en in Goes of Middelburg.

Jouw tuin naar wens

We houden rekening met de oppervlakte, grondsoort en (zon)ligging van je tuin én jouw wensen, en ontwerpen daarmee jouw tuin op maat. Altijd al een terras met overkapping, een vijver, pergola of een zwembad gewild? Wij vertalen jouw wensen naar een compleet tuinontwerp, met als resultaat een tuin die past bij jou en je budget.

We adviseren je over de invulling met natuurlijke en duurzame materialen, planten, struiken en bomen. Jij maakt een keuze op basis van jouw voorkeuren en de stijl die je in jouw tuin terug wil zien. Vervolgens bestellen én leveren we de materialen die jij hebt geselecteerd, daarmee maken we een mooie tuin waarin jij je thuis voelt.

Van ontwerp tot onderhoud

Het tuinontwerp dat we volledig op maat hebben gemaakt en ingevuld, brengen we tot leven. Onze vakmensen voeren de werkzaamheden snel en zorgvuldig uit, met gebruik van onze eigen machines. Zo beperken we de hinder en zorgen we dat de aanleg van je tuin volledig wordt verzorgd. Jouw tuin op maat, van ontwerp tot aanleg.

Otte Hoveniers zorgt voor een mooie tuin en dat wil je zo houden. Daarom verzorgen we ook alle onderhoudswerkzaamheden voor je tuin. In overleg komen we jaarlijks voor groot onderhoud, elk kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks als jij dat wilt. Je kiest zelf hoe vaak we langskomen voor tuinonderhoud en wat je eventueel zelf kan -en wil- doen. Wat groen is moet groen blijven!

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?