Groenvoorziening Zeeland

Voor bedrijven
en particulieren

Otte Hoveniers verzorgt groenvoorziening in Zeeland. Dat betekent dat we luisteren naar de wensen die jij als klant hebt, en vervolgens afspreken welke taken we uitvoeren. We verzorgen groenvoorziening met name voor campings en scholen, maar ook voor particulieren zijn we er om ervoor te zorgen dat een mooie tuin mooi blijft.

Herinrichten terrein

Onze ervaren vakmensen gaan graag aan de slag met herinrichting van een terrein. Eén van onze projecten was een basisschool die van een betegeld schoolplein naar een frisse, groene omgeving wilde. We bespraken vooraf de wensen van de school om de leerlingen onbezorgd buiten te kunnen laten spelen. Zo maakten we voor deze school een mooie groene buitenruimte met voldoende schaduw en speelgelegenheid.

Wat doen we voor jou

Andere voorbeelden van groenvoorziening zijn het inzaaien van een gazon, beplanting en bodemverbetering. Ook voor het verwijderen of verplaatsen van bomen kun je contact opnemen. En wat groen is moet groen blijven. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Voor onze klanten verzorgen we periodiek tuinonderhoud in Zeeland, maar we komen ook langs voor eenmalig onderhoud. Maai je het gras regelmatig zelf en heb je alleen hulp nodig bij het snoeien van bomen of struiken? We spreken samen af wat je zelf doet en waarvoor wij bij je langs komen.

Partner in groenvoorziening

Ben jij op zoek naar een vakkundige partner voor groenvoorziening in Zeeland? We horen graag welke wensen je hebt, dan bespreken we meteen wat we voor je kunnen betekenen. Voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een mooie groene buitenruimte.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?