Tuinkeur hovenier
in Zeeland

Kwaliteit en vakbekwaamheid

Ben jij op zoek naar een hovenier met kennis en ervaring in Zeeland? Otte Hoveniers is een gecertificeerd Tuinkeur hoveniersbedrijf. Daardoor ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en vakbekwaamheid. Met als resultaat een mooie tuin.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Met als thuisbasis Oosterland op Schouwen-Duiveland verzorgen wij als hovenier tuinen in heel Zeeland. We ontwerpen en maken een mooie tuin die bij jou past. Volledig verzorgd en afgestemd op jouw tuinwensen. Zodat jij kunt genieten van koffie in de ochtendzon, een zee van kleurige bloemen of een buitenkeuken om te barbecuen met vrienden. Zodat jouw tuin een plek is waar je je thuis voelt.

Jouw tuinwensen

Otte Hoveniers realiseert jouw tuinwensen. Of het nu gaat om een volledig tuinontwerp, de aanleg van je nieuwe tuin, een complete tuinrenovatie of  onderhoudswerkzaamheden. Jouw tuin is bij ons in goede handen. Door kennis van materialen, planten, struiken en bomen geven we jouw tuin mooi vorm én geven we deskundig advies over de mogelijkheden en keuzes die je hebt. We leveren alle materialen en het groen, waarna we professioneel en volgens plan jouw tuin aanleggen.

Wij maken mooie tuinen

Otte Hoveniers is jouw gecertificeerde Tuinkeur hovenier in Zeeland. We maken mooie tuinen. En als je blij bent met je tuin, willen we graag dat je blij blijft. We verzorgen daarom ook tuinonderhoud. Periodiek of eenmalig, waarbij jij bepaalt hoe vaak we komen en wat we voor je doen.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?